I apasionuar pas shpejtësisë, garuesi nga Prishtina që posedon 17 vetura për gara (Video)

Valdrin Krasniqi nga Prishtina është i apasionuar pas veturave dhe shpejtësisë.

Ai ka 17 vetura garuese, me të cilat merr pjesë në gara, në shumicën prej të cilave doli fitues.

Në një rrëfim për #Gjesi ai ka folur më shumë rreth pasionit dhe aventurave të tij me veturat.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.