Imami nga Shkupi: Rrnoftë Shypnia

{"data":{"pictureId":"43be0c39c8104c2eb2fbe8b92c5589ea","appversion":"3.9.0","stickerId":"","filterId":"","infoStickerId":"","imageEffectId":"","playId":"","activityName":"","os":"android","product":"retouch","exportType":"image_export","editType":"image_edit","alias":""},"source_type":"vicut","tiktok_developers_3p_anchor_params":"{"source_type":"vicut","client_key":"aw889s25wozf8s7e","picture_template_id":"","capability_name":"retouch_edit_tool"}"}

Barazimi i Shqipërisë me Kroacinë përveç stafit dhe futbollistëve, ka kënaqur edhe shqiptarët gjithandej ku janë nëpër botë.

Reagimet për këtë ndeshje kanë qenë të shumta, njejtë siç ka qenë numri i madhë i tifozëve në stadium.

Me reagim ka dalë edhe imami nga Shkupi, Llokman Kamberi, njofton indeks.mk

Në një postim në Facebook imami ka thënë se në fund u bë mirë. Postimin e tij e ka mbyllur me thënije të veçantë.

“Ne fund bile mire u be Rrofte Shypnia, me lojtare nga gjithe shqiperia!”, ka shkruar imami Kamberi./indeks.mk/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.