Gurthemeli i Korridorit 8, Taravari: Mbretëresha e komunikimit janë rrugët!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët (ASH) – Arben Taravari në fjalën e tij në ceremoninë e vendosjes së gurthemelit të Korridorit 8-të tha se: “Thonë se mbretëresha e komunikimit janë rrugët, ndaj ky projekt është një ndër investimet më të rëndësishme për vendin dhe rajonin, sepse lidhemi më të gjithë rajonit. Unë uroj punë të mbarë për kompaninë dhe pres të shohim punë kualitative ashtu sic jemi mësuar nga kjo kompani. Punë të mbarë”.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.