Gurthemeli i Korridorit 8, Ahmeti: Kjo është një mrekulli!

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI)- Ali Ahmeti në fjalën e tij në ceremoninë e vendosjes së gurthemelit të Korridorit 8-të tha se kjo është një mrekulli.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Të bësh më të mirë jetën e njerëzve, lëvizjen e tyre, të përparosh dhe ndikosh drejpersedrejti në zhvillim e ekonomi e sidmos të lidhish më ura e brigje një Ballkan të tërë është punë e ndritshme që do të shërbej edhe më tepër në lidhje më të forta miqësore, ekonomike e zhvillimore. Kjo është mrekullia, ndaj uroj shëndet e suksese për kompaninë Bechtel Enka duke uruar punë të mbarë dhe sa më shpejt   të finalizojmë këtë projekt”, theksoi Ahmeti.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.