Grubi uron Gëzuar Pashkët Katolike: Çastet festive janë frymëzim për triumfin e së mirës dhe respektit

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka uruar të gjithë besimtarët e Krishterë Katolik për festën e Pashkëve.

Grubi ndër të tjera në urim shkruan se çastet festive janë frymëzim për triumfin e së mirës.

Urimi i plotë:

Përcjell urimet më të sinqerta për paqe, shëndet dhe begati deri te të gjithë besimtarët katolikë me rastin e festës së Pashkëve.
Le të jenë këto çaste festive frymëzim për ringritje shpirtërore, nxitje për triumfin e përditshëm të së mirës, mirëkuptimit dhe respektit ndërnjerëzor.

Gëzuar Pashkët!

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.