Grubi për Kanal5: VMRO të jep sinjale dhe të dëgjojë qytetarët, SHBA dhe BE-në

Duke folur në intervistën e tij për Kanal5, Zëvendës kryeministri i parë Grubi ka thënë se VMRO pritet të jep sinjale pas thirrjeve të shumta nga ana e qytetarëve për një vend europian.

“Mendoj se VMRO do të jep sinjale në thirjet e qytarëve, SHBA dhe BE dhe do bëhet pjesë e forcave që janë pro europiane dhe jo izolimit për vendin dhe qytetarëve”, theksoi Grubi.

https://fb.watch/nuGiDsmDjy/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.