Grubi në iftar me Këshillat Vendor “Luan Haradinaj” dhe “Fehmi Lladrovci”

Zëvendëskryeministri Artan Grubi sonte ka qëndruar për iftar me përkrahësit dhe aktivistët e Këshillave Vendor “Luan Haradinaj” dhe “Fehmi Lladrovci”.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Shumë aktivistë dhe përkrahës i janë përgjigjur pozitivisht ftesës për të bërë iftar sëbashku me zëvendëskryeministri Artan Grubi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.