Grubi: Jam komod nga dita e parë, po realizojmë projekte të cilat nuk u bënë me vite…

Nënkryetari i parë i Qeverisë, Artan Grubi ka deklaruar se ndihet shumë komod, pasi po realizohen shumë projekte që janë prolonguar me vite.

Grubi nga vendfillimi i punimeve të Korridorit 8, deklaroi se nuk ka kush që i bllokon punët të cilat janë nisur sepse sfidat u tejkaluan.

“Jam komod që nga dita e parë sepse sa më shumë pengesa aq më shumë vullnet për punë. Shikoni së çfarë jemi duke bërë, projekte që me vite nuk janë bë, për 15, 20 vite… ne po i realizojmë. Ne po i lëvizim malet! Me ç’rrënjosem bllokadën e VMRO-së dhe Levicës në Kuvend, sepse nuk ka kush që na ndal, nuk ka kush që bllokon punët që janë nisur. Komod jam sepse sa më shumë pengesa aq më shumë punë, sa më shumë sfida aq më shumë realizim”,

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.