Grubi ironizon me Opozitën shqiptare: Fejkera plako, siç e keni nijetin i keni edhe punën e lajmet fallco!

Zëvendëskryeministri Artan Grubi ka ironizuar me sondazhet e Opozitës shqiptare.

Grubi shkruan se të njejtat janë fallco, ashtu siç janë lajmet dhe propaganda e tyre më të cilën po veprojnë.

Statusi i plotë:

Fejkera plako, fejkera full!

Fejk e keni nijetin, fejk e keni punën, fejk e keni emrin, fejk e keni secilin lajm, fotoshop dhe propagandë me metoda udbashe me te cilat jeni tu vepru!

Fejk posterat që i nxjerrni nëpër grupet e juaja dhe që i nxisni ato pak përkrahës me i shpërnda vetëm e konfirmojnë panikun tuaj dhe mënyrën se si punoni!

Stay calm and VOTO

JO Rusisë, PO Europës!
Një Kryeministër për të gjithë
Marrëveshje Kornizë Ekonomike

https://www.facebook.com/photo?fbid=979880996834752&set=a.262689908553868

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.