Grubi: Emërtimin e rrugës Adem Demaçi e ka bërë qyteti Shkupit dhe Qeveria

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë dhe zyrtar i lartë partiak i BDI-së, Artan Grubi i pyetur nga gazetarët në Gostivar, ka folur për takimin e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtin në Çair dhe Tetovë.

“Vizita e zotëri Kurtit është e mirëseardhur dhe vjen shpesh dhe shpesh herë udhëton nga këtu për jashtë vendit, kishte karakter lokal për motive të ndryshme nga dy komunat në fjalë dhe nuk shoh kontestuese këtu… Tjetër gjë është që disa persona përpiqen ta keqpërdorin zotëri Kurtin, sepse qytetarët e dinë se emërtimin e rrugës Adem Demaçi e ka bërë qyteti Shkupit dhe Qeveria”, deklaroi Grubi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.