Gostivari mund Vardarin, fitojnë Shkupi, Struga dhe Shkëndija

Skuadrat shqiptare që garojnë në ligën e parë të RMV-së, sot kanë bërë ligjin.

Si rrjedhojë, klubi futbollistik Gostivari me rezultat 2-0 ka mundur në Shkup, rivalin kryesorë, Vardarin.

Me këtë fitore, Gostivari është larguar nga pozita e fundit në té cilën tash ndodhet Vardari.

Fitore ka shënuar edhe skuadra e Shkupit, e cila sot për kundërshtar kishte skuadrën tjetër shqiptare nga Ohri, Voska Sport.

Rezultati final në Ohër ishte në favor të Çairasve të cilët këtë ndeshje e fituan 3-2.

Fitore kanë shënuar edhe Struga dhe Shkëndija.

Kampioni aktual Struga u ballafaqua me Rabotniçkin, kurse Shkëndija kishte përball skuadrën e Makedonija Gjorçe Petrovit.

Sa i përket ndeshjeve tjera, Brera ka barazuar me Sileksin, kurse Tikveshi e ka mundir skuadrën e Bregallnicés nga Shtipi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.