Gjykata Speciale shqipton urdhrin për dëmshpërblim të të gjitha viktimave kundër Salih Mustafës

Trupi Gjykues i Dhomave të Specializuara në Hagë do të mblidhet sërish këtë të enjte.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Duke filluar nga ora 12:00 ky trup do të shqipton urdhrin për dëmshpërblim të viktimave në çështjen gjyqësore kundër ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafës.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Kujtojmë se me 18 dhjetor, Mustafa është dënuar të nga Gjykata Speciale, me seli në Hagë, me 26 vjet burgim për vrasje të paligjshme, ndalim arbitrar dhe torturë.

Ai është dënuar me 10 vjet burgim për ndalim arbitrar, 22 vjet burgim për torturë dhe 25 vjet burgim për vrasje të paligjshme.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.