Fronti Europian: Bashkë për fitoret e rradhës para nesh!

Liderët e partive në koalicionin Fronti Europian janë të bashkuar dhe të gatshëm për fitoret e rradhës.

Kështu lë të nënkuptohet nga fotografia që ka postuar në faqen e tij zyrtare në Facebook, lideri i këtij Fronti, Ali Ahmeti.

“Bashkë për fitoret e rradhës para nesh!”, ka shkruar Ahmeti teksa në fotografi shihen të gjithë liderët e koalicionit për Europë.

Kujtojmë se në zgjedhjet parlamentare të 8 majit, Fronti Europian korri fitore absolute me 137 mijë e 486 vota, duke siguruar 19 deputetë në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut. /indeks.mk

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=983003913193731&set=a.465898708237590

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.