Foto nga vendi ku u sulmua gazetari Valon Syla, tavolina dhe dyshemeja me njolla gjaku…

Policia e Kosovës i ka identifikuar të dyshuarit të cilët mbrëmë e kanë sulmuar fizikisht, gazetarin, Valon Syla.

Siç, mëson Dukagjini, të dyshuarit pritet të arrestohen së shpejti. Më poshtë mund të shihni pamje nga vendi ku u sulmua gazetari Syla.

No description available.

No description available.

No description available.

No description available.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.