FOTO/ Mbishkrimi “Kur ushtria të kthehet në Kosovë” shfaqet edhe në Kumanovë!

Mbishkrimi “Kur ushtria të kthehet në Kosovë” tashmë është bërë i njohur falë tifo-grupit “nacist” serb të cilët e përdorën atë për herë të parë në një ndeshje futbolli është shpërndarë gjithandej.

Mbishtrimi në fjalë përveç se është përdorur në disa zona (lagje dhe qytete) të Republikës së Kosovës të “kontrolluara” nga serbët, është shafqur edhe në një qytet në Republikën e Maeqdonisë.

Fjalë është për qytetin e Kumanovës. Këtë fenomen e ka denoncuar një lexues i rregullt i portalit Indeks.mk duke dërguar foto nga vendi ku mbishkrimi është vendosur.

“Në Kumanovë”, kështu thotë autori i fotograisë që ka mbërritur në inboxin e portalit, Indeks.mk.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.