Flasin duke qeshur, momenti kur Rama dhe Kurti takohen në Slloveni

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama dhe kryeministri i Kosovës Albin Kurti janë takuar menjëherë pas nisjes së Forumit Strategjik të Bled në Slloveni.

Në këtë video, të sjellë nga kryeministria shqiptare ata shihen të ulur pranë njëri-tjetrit, teksa komunikojnë sëbashku duke qeshur

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.