Fisi i rrallë! Burrat flenë në pemë për të shpëtuar nga gratë epshore

Gratë dominojnë dhe nuk u japin atyre qetësi

Gratë dominojnë këtë fis dhe kanë kontroll mbi gjithçka, edhe mbi burrat.

Ato i ndërrojnë meshkujt me intervale për të “vënë gjithçka në rregull” dhe koncepti i martesës nuk ekziston aty.

Në këtë fis sundon matriarkati, sepse aty ka 3.000 gra në 7 burra, andaj është bërë virale që kur u shfaq një video në TikTok në të cilën mësojmë më shumë detaje.

Besohet të jetë një fis primitiv në pyjet tropikale të Amazonës. Mund t’ju duket se këta njerëz jetojnë në parajsë, por në fakt ata janë në ferrin e kësaj toke.

Këta 7 heronjtë e mbetur në fis përfshijnë një plak dhe një djalë 13-vjeçar, ndërsa pjesa tjetër janë fëmijë, ndaj riprodhimi është bërë shumë i vështirë.

Meshkujt me të pasme të mëdha vlerësohen.

Vlerësohen veçanërisht ata meshkuj që kanë të pasme dhe bark të madh, konsiderohen të veçantë dhe më të gatshëm, sepse besohet se kanë gjene më të mira dhe mund të riprodhohen në mënyrë efektive.

7 burrat e mbetur në fis përfshijnë një plak dhe një djalë 13-vjeçar. Pjesa tjetër janë fëmijë.

Për shkak të numrit të vogël të meshkujve në mesin e tyre, detyra e tyre e vetme është të bëjnë fëmijë dhe nuk u lejohet të bëjnë asgjë tjetër. Gratë i trajtojnë si fëmijë dhe janë shumë të llastuar, ndërsa fëmijët në këtë fis janë të grave dhe jo të burrave.

 

Burrat nuk jetojnë gjatë në këtë fis

Për të ushqyer trupin mashkullor dhe për ta mbajtur atë aktiv, gratë u japin krimba të bardhë.

Për të simbolizuar dashurinë dhe për të treguar pronësinë e përditshme, gratë lidhin një fjongo rreth dorës së një burri. Kjo do të thotë se ato e zotërojnë njeriun për atë ditë.

Burrat, megjithatë, “nuk qëndrojnë” gjatë në këtë fis. Shumë shpejt ata dobësohen për shkak të kërkesave të shumta intime të grave. Ata shpesh janë të frikësuar dhe për sigurinë e tyre jetojnë dhe flenë në pemë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.