Filipçe rikthehet në politikë, në zonën e IV pas tij rradhiten Trençevska, Taleski e Mirakovska

Bordi ekzekutiv i LSDM-së i konfirmoi listat e deputetëve në mbledhjen e mbrëmshme në Shkup.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Në mbledhjen e sotme të Bordit Qendror, listat duhet të konfirmohen dhe t’i propozohen kongresit të partisë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Klan Macedonia prezanton të gjithë kandidatët për deputetë të LSDM-së në njësinë e IV zgjedhore:

Zona e 4 zgjedhore

1. Venko Filipçe
2. Jovana Trençevska
3. Mile Talevski
4. Sonia Mirakovska
5. Borçe Cvetkov
6. Daniela Koleva
7. OO Gjevgjeli
8. Lolita Ristova
9. PLD Gjevgjeli
10. Simona Cvetanovski
11. Teodora Karakasheva
12. Trajçe Milkov
13. Kathy Stevanindzia
14. Julia Ivanova
15. Antonio Mitsakoski
16. Naumçe Smilevski
17. Kristina Tançeva
18. Serhan Nanushev
19. Pavle Vogev
20. Ilia Zeroski.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.