Festë në familjen e Adelinës dhe Valit, Uliksi feston ditëlindjen

Dita e djeshme ka qenë festë në shtëpinë e Adelina Ismailit dhe bashkëshortit të saj Val Krasniqit.

Djali i tyre, Uliksi, ka festuar gjashtëvjetorin e lindjes.

Të dy kanë postuar fotografi në rrjetet e tyre sociale për t’i treguar botës sa të bekuar janë me fëmijën e tyre, dhe për t’ia uruar ditëlindjen.

Edhe ne i bashkohemi postimit dhe i urojmë shumë vite Uliksit të vogël.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.