Faton Ahmeti: BDI nuk e ka betejën me opozitën shqiptare, por me partitë maqedonase

Sekretari gjeneral i BDI, Faton Ahmeti sonte u takua me aktivistët e partisë, gjegjësisht me shtabin komunal të Gostivarit. Ahmeti e zhvilloi këtë takim për mobilizim, me qëllim që të angazhohet çdo aktivist për fitoren e madhe të BDI, përcjell Nistori.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Ahmeti ftoi çdo aktivist që të shkojë shtëpi në shtëpi për një fitore më të thellë të partisë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Sipas Ahmetit, kjo nuk është beteja me opozitën shqiptare, por sa më i madh numri i mandateve të BDI-së dhe se beteja bëhet me partitë maqedonase. /Nistori/

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.