Erdogan e shpall fitoren në Turqi

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan, e ka shpallur fitoren në zgjedhjet presidenciale të vendit.

“Ne kemi përfunduar raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale me favorin e kombit tonë”, ka thënë Erdogan.

“Vullneti juaj është bërë fuqia e pandryshueshme dhe e pandryshueshme e Turqisë në kutinë e votimit”, tha ai, në një fjalim drejtuar kombit në Stamboll.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.