Endrit Thaçi: Me zemrën plot siç ishin sheshet dje, e vërteta e luftës dhe lirisë do të fitojë

Endrit Thaçi, djali i ish presidentit Hashim Thaçi, ka reaguar pas nisjes së gjykimit ndaj Thaçit dhe tre krerëve të UÇK-së në Hagë.

“Sot fillon gjyqi. Fillon edhe beteja e radhës për të vërtetën. Me zemrën plot siç ishin edhe sheshet dje plot, e vërteta e luftës dhe lirisë do të fiton. Faleminderit nga zemra për mbështetjen tuaj”, ka shkruar ai në një insta story.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.