Edona: “Moti s’kam qenë në Kosovë, shumë qen more nëpër xhade kish”

Edona ka shumë vite që nuk ka qenë në Kosovë.

Ajo pati treguar gjatë rrëfimit të saj në Big Brother VIP Kosova se nuk erdhi në vendlindje pasi u shfaq në Prive për herë të parë si transgjinore.

Ajo tha se merrte mesazhe kërcënuese dhe kjo ka bërë që të qëndrojë larg Kosovës.

Gjithsesi, së fundmi Edona ka treguar se çka e “shqetësoi” kur erdhi në vendlindje, më saktësisht kur ishte tek rruga B.

Ndiqni videon dhe do ta kuptoni.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.