Edona James flet për punën e saj si eskortë në Gjermani

Një nga banoret më kontraverse të këtij edicioni në BBVK, është padyshim Edona James.

Kureshtja e banorëve ishte e madhe brenda shtëpisë teksa ajo rrëfente për eksperiencën e saj si eskortë në Gjermani.

Ma përpara kam shërby, kam ba eskordë gjashtë vjet”, u shpreh Edona.

VIDEO

Pak orë më parë, Linda Halimi i ka bërë pyetje banorës tjetër Edona James rreth ndërhyrjeve të saj.

Lindita e pyeti se në cilën moshë ka filluar me ndërhyrje, derisa Edona i është përgjigjur se këto ndërhyrje i ka filluar që në moshën 17-vjeçare.

Siç duket Edona nuk ishte e gatshme për të folur për këtë gjë, sepse pas pyetjeve është prekur dhe ka filluar të qajë.

Më pas banorët e kanë ngushëlluar, duke i thënë se e rëndësishme është që ajo të ndihet mirë me veten.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.