Edhe një shqiptar i famshëm, Leonard Kastrati merr pjesë në këtë klip

Se shqiptarët janë popull që kudo që jetojnë tregojnë se janë të zotë, tashmë është dëshmuar.

E, listës së emrave të suksesshëm në botë, po i shtohet edhe ai Leonard Kastratit.

Ai ka marrë pjesë në klipin e grupit norvegjez Roc Boyz, të këngës ‘Sett deg ned’, ku ka dhuruar spektakël me aktrimin e tij, mjaft profesional.

Leonardi njihet edhe për trupin e tij dhe tatuazhet që ka, me motive shqiptare.

Në fakt, kosovari është në nisjen e karrierës së tij si aktorë profesionist dhe së shpejti do e shohim me projekte të reja.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.