E mbani mend Pëllumb Hajdarin nga kënga “Qingji i vogël”, kështu duket sot artisti… (FOTO)

Pëllumb Hajdari është djali kenget e te cilit u pelqyen nga shumë fëmijëve.

Edhe pse këngët e tij janë realizuar shumë vjet më parë, ato ende dëgjohen nga fëmijët sot.

Kënga e tij më e njohur është “Qingji”, e cila ka miliona klikime në you tube.

Kanë kaluar shumë vite që nga realizimi i kësaj kënge dhe Hajdari ka ndryshuar shumë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.