E lumtur edhe pa burrë/ Zhaklina: Pasurinë time do të ua lë maceve të mia

pyetur mbi raportin në çift ajo tha se mund të jesh e lumtur edhe vetëm pra pa një mashkull në jetën tënde.

Sakaq ajo tha se njerëzi janë të ndryshëm disa duan të krijojnë familje disa nuk duan është zgjedhje.

Gjatë bisedës gazetari i ka drejtuar një pyetje duke i thënë se të gjithë pasurinë që do fitosh kujt do t’ia lësh trashëgimi nëse nuk ke një familje.

Dhe Zhaklina i është përgjigjur se do t’ja lë maceve të saj ose do të bëjë një vepër bamirësie duke i dhuruar për fëmijët jetim.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.