E KONFIRMUAR: Vetura në lumin Lepenc është e familjes nga Kosova – ka trupa brenda

Ekipet e shpëtimit kanë arritur ta nxjerrin në sipërfaqe veturën që ndodhej brenda lumit Lepenc. Ajo që tashmë është konfirmuar edhe nga gazetari i Klan Macedonia nga vendngjarja, vetura është e familjes nga Kosova dhe brenda saj ka trupa njerëzish.

Momentalisht, siç thotë gazetari Furkan Saliu, dy trupa janë të dukshëm nga distanca, ndërsa për trupin e tretë nuk ka konfirmim./KlanMacedonia

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.