E hëna, 17 prill, ditë pushimi për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se sipas Ligjit të Festave, të premten, 14 prill 2023, E premtja e Madhe, është ditë jopune për qytetarët e konfesionit ortodoks. 

E hëna, 17 prill 2023, dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks, është ditë jopune për të gjithë qytetarët.  Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të konfesionit ortodoks ua uron festën e madhe të krishterë Pashkët.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.