Duraku: Gjakovarët thonë “Hajt bac t’u rritë mendja”, Izet Mexhitit iu ka rritë mendja!

Sadulla Duraku në Click Plus duke komentuar largimin e Izet Mexhitit nga BDI, tha se ai është rritur nga Bashkim Demokratik për Integrim. I pyetur nëse Mexhiti është këshilluar me të para se të largohet nga partia, Duraku tha:

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Ai nuk kërkon këshilla. Gjakovarët e di çfarë thonë: Hajt bac t’u rritë mendja, epo të lutëm, atij iu ka rritur mendja, iu ka rritur mendja se ka qenë ekonomist i mirë, iu ka rritur mendja se di ta orientoje ekonominë dhe shtetin ta nxjerr nga kriza. Ne e kemi pasur në BDI atë, i kemi thënë urdhëro, nxirre shtetin nga kriza, po nuk ka mundur, por për hesapet e veta, në Gjirin e Lalzit me ble villa, ka ditur” , theksoi Duraku.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.