Duda Balje, deputetja e cila gjithmonë rrëmben vëmendjen e mediave me dukjen fantastike (FOTO)

Deputetja Duda Balje është një nga më të përfolura dhe jo vetëm për atë që bënë në fushën e politikes.

Falë imazhit joshës, ajo shpesh është vënë në qendër të vëmendjes.

Duda, thotë se është fetare e devotshme, ama nuk kursehet në ekspozim të formave trupore dhe imazhit në përgjithësi, shkruan “Kosovarja”.

Është e bukur, joshëse e sensuale, por edhe fotot i përpunon mjaftë.

Kështu, nuk mund ta bëjë askush vetën.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.