Dorëzohet VLEN, Bakiu: Marrim vetëm 12 deputet, nuk fitojmë

Bashkim Bakiu, shef i shtabit të Taravarit dhe pjesë e shtabit të VLEN-it njëherit edhe ekspert i statistikave e ka pranuar humbjen përballë Baton Haxhiut.

Sipas një basti mes Bashkim Bakiut dhe Baton Haxhiut VLEN nuk merr më shumë se 12 deputet, me këtë, Bakiu nga VLEN pranon se me 8 Maj do të pësojnë humbje të madhe.

Nga ana tjetër Baton Haxhiu analist nga Kosova dhe njohës i mirë i rethanave politike, njëherit edhe personi i cili me Exit Poll-et në Kosovë e gjenë saktë numrin e deputetëve thotë se VLEN merr më pak se 12 deputet.

Duhet theksuar se VLEN humbi me 40 mijë vota nē zgjedhjet presidenciale. /TS/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.