Dolce Gabbana nxjerr në treg këpucë që duken si qese bërllogu, çmimi është marrramendës

Në faqen e internetit të markës Dolce Gabbana, atletet përshkruhen si më poshtë: Stili i kultit takohet me metaversin, duke sjellë në jetë një vizion futurist të estetikës së firmës së markës, ku materialet bashkëkohore përzihen me teksturat bashkëkohore.

Me një taban të trashë që mbështillet rreth tre herë, këto atlete në mes të sipërme janë bërë nga një pëlhurë e butë me një efekt mbrojtës. Por si i shohin njerëzit e tjerë atletet? Shumë prej tyre nuk janë të sigurt nëse është një atlete apo një çantë, ndërsa disa nga këto atlete duken si një qese mbeturinash.

Por pavarësisht se disa nga publiku janë të hutuar nga ky model, ne jemi të sigurt që atletet do të gjejnë rrugën e tyre tek klientët që zgjedhin gjithçka, përveç këpucëve të rastësishme. Si përfundim, atletet vijnë në ngjyrë të zezë, dhe çmimi është 1295 dollarë (1202.50 euro).

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.