Do të habiteni nga funksioni i këtij kapaku që e keni secili në makinë

Videot e njerëzve që hapnin tapën e vogël në pjesën e poshtme të derës së makinës u bënë shpejt virale, pasi shumica e tyre as që e dinin që kjo tapë ekzistonte

Videoja në TikTok, e cila tregon një vrimë në derën e makinës duke u hapur, është parë më shumë se dy milionë herë dhe ka mbledhur 1.7 milionë pëlqime.

Nuk më besohet se po e shoh këtë për herë të parë në jetën time”, është një nga komentet tipike për këtë video virale, transmeton Telegrafi.

Domethënë, pas reshjeve të mëdha të shiut ose larjes së makinës, brenda derës grumbullohet ujë, të cilin mund ta lëshoni përmes vrimës së lartpërmendur.

@bourntocreate

This is my sisters car that sounded like it had water in it! 😳 I had no idea! Thanks for the tip @AbdelMedia_ #carhack #HPSustainableSounds #thisisreal @Hudsonmatz22

♬ original sound – Sarah | Bourn to Create

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.