Djali mbajti trupin e vdekur të babait në frigorifer për më shumë se një vit: Nuk doja ta humbisja, bisedoja me të!

Një holandez në qytetin e Landgraaf, Holandë e mbajti babain e tij të vdekur në një frigorifer për më shumë se një vit, në mënyrë që ai të mund “të fliste akoma me të”, sipas mediave lokale.

Burri, emri i të cilit nuk është bërë publik, i tha medias holandeze se babai i tij vdiq 18 muaj më parë në moshën 101-vjeçare.

“Nuk doja të humbisja [babain tim]. Përndryshe do të më mungonte ai”, tha burri, 82 vjeç.

Policia e Landgraaf thotë se ata po hetojnë situatën, por nuk dyshojnë për lojë të keqe në vdekjen e të moshuarit.

“Aktualisht jemi duke hetuar vdekjen e këtij personi dhe pse mbetjet u vendosën në një frigorifer”, tha policia Landgraaf në një deklaratë, raporton Evening Standard .

Policia e mori vesh situatën kur ish-mjeku i të vdekurit lajmëroi policinë, raporton De Limburger .

Policia e Landgraaf thuhet se gjeti shtëpinë e 82-vjeçarit në rrëmujë dhe po i jep atij një javë kohë për të pastruar përpara se autoritetet të vlerësojnë nëse ai është i aftë për të jetuar vetë.

Një fqinj tha për gazetën holandeze AD se burri ishte i sëmurë me një tumor dhe shkonte rregullisht në spital.

Në vitin 2015, policia holandeze mësoi se një burrë e mbajti të fshehur trupin e nënës së tij të vdekur për më shumë se dy vjet dhe vazhdoi të mblidhte pagesat e pensionit dhe asistencës sociale. Ai u kap më vonë dhe u detyrua të paguante 40,000 euro.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.