Djali i Adem Demaçit del me një letër publike pas përurimit të shtatores në Podujevë

Podujeva është bërë qyteti i parë me shtatore të veprimtarit të çështjes kombëtare, Adem Demaçi. Djali i tij, Shqiptar Demaçi, i ka uruar dhe përgëzuar qytetarët e Podujevës për shtatoren.

Shqiptar Demaçi ka uruar që të finalizohet përfundimi i shtatores së babait të tij edhe në Prishtinë, pasi siç shprehet, projekti ka nisur që katër vjet.

I njëjti ka falënderuar kryetarin e Podujevës Shpëjtim Bulliqi për përurimin e shtatores si dhe kryeministrin Albin Kurti për prezencën e tij në këtë ngjarje.

Letra e tij e plotë:

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.