Diplomon Gold Ag, falënderon nënën për këshillat në jetë

Golg Ag para pak muajve ka diplomuar.

Ai e ka bërë këtë të ditur vet dhe ka treguar se e bëri për nënën e tij, shkruan Kosovarja.

Sot këngëtari postoi foto me diplomën dhe me nënën dhe shkrujti:

“Faleminderit për këshillat nanë”

Duket se Ariani po përmbush çdo ëndër që nëna tij ka dëshir për të birin.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.