Dimitrievskit po i pengon Korridori 8: A nuk është kjo harta e Iliridës?

Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski ka shpalosur sipas tij frikën nga projekti kapital Korridori 8.

Dimitrievski i cili është i njohur për qëndrimet e tija anti-shqiptare me doza të theksuara nacionalizmi, e ka quajtur këtë projekt lidhës në mes Shkupit-Tiranës dhe Prishtinës si hartë të Iliridës, teksa në intervistën e tij në Sitel ai ka shprehur dhe qëndrimet kundër ndaj rrugës progresive dhe frontit pro BE që ndjek qeveria aktuale.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.