“Dikujna këtu ja ka marr burrin shoqja” – Vesës i mbetet hatri me Edonën pasi ajo ngacmon burrin e Ilirianës

Vesa Vllasaliu është konkurentja më e përfolur e Big Brother Vip Kosova.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Ky diskutim për të u bë shkaku i historisë të cilën e ka treguar në lidhje me ish të dashurin e saj, futbollistin Mërgim Berisha.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ditëve të fundit Edona ka filluar të bëjë humor me Adrin dhe Ilirianën duke i thënë se i pëlqen Adri, deklaratë për të cilën ka reaguar Vesa.

“Dikujna këtu ja ka marr burrin shoqja, nuk është ‘funny’ kjo çka po bën Edona me Adrin” tha Vesa.

Adri dhe Iliriana kanë qenë shumë të heshtur deri në prajmin e fundit kur edhe janë nominuar.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.