Detaje nga funerali i ikonës Tina Turner, trupi do t’i digjet…

Këngëtarja e rokut Tina Turner, e cila konsiderohej si legjendë e muzikës ka ndërruar jetë ditë më parë në moshën 83 vjeçare në shtëpinë e saj në Kusnacht ZH.

Siç tha agjenti i saj, Bernard Doherty, Tina do të varroset në një ceremoni private.

Tani, një tjetër i afërm tha se funerali i saj do të jetë shumë privat.

Teksa, ajo e cila bëri bujë ishte deklarata e ish-asistentes personale të Tina’s.

“Ajo donte që trupi i saj të digjej”, tha për gazetën Mirror, ish-asistentja personale e Tina Turner, Eddy Hampton. Megjithatë, nuk dihet se kur dhe ku do të bëhet varrimi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.