Dëgjimi i dëshmitares kundër ish-krerëve të UÇK-së po zhvillohet në seancë private

Dëgjimi i dëshmitares kundër ish-krerëve të UÇK-së po zhvillohet në seancë private

Ka nisur vazhdimi i gjykimit ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi, në të cilën do të dëgjohen dëshmitarët e prokurorisë.

Në fazën e provave në këtë gjykim, personi i parë që ka nisur dëshminë është një grua. Por që kjo seancë kaloi në private.

Gjykatësi, paraprakisht ia tregoi asaj procedurat e dhënies së dëshmisë, nga e cila edhe kërkoi që kushdo që jashtë gjykatës i bën pyetje duhet që t’i lajmërojë në gjykatë.

Dëshmia e dëshmitares së parë u njoftua se pritet të zgjasë katër ditë.

Seanca të tilla pritet të ketë më 12 dhe 13 prill.

Por edhe në datat 17, 18, 19 dhe 20 prill.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.