Dega e BDI në Çair dorëzon kandidaturat për kryetar dege

Kordinatori për zgjedhje të brendshme partiake në degën e Çairit, Ekrem Bunjaku sot bashkë me anëtar të komisionit kanë dorëzuar kandidaturat për kryetar dege, anëtar të kryesisë së degës, kryetar të Këshillave vendor dhe anëtar të kryesisë së Këshillave vendor pranë Komisionit Qendror Zgjedhor të BDI. Ndryshe zgjedhjet e brendshme partiake pritet të mbahen më 2 korrik.

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.