Çmenduri TikTok-u, një person nervozohet gjatë lojës dhe gjuan me armë në ajër

Tashmë video live-t në TikTok përveç se janë bërë të një niveli degradues, por shpeshherë edhe me veprime të rrezikshme.

E një gjë e tillë ka ndodhur së fundmi, ku disa persona nga Kosova derisa po realizonin një video në TikTok, dhe po ziheshin me njëri-tjetrin, njëri nga ta gjuan me armë në ajër.

“Këtu ke punë me gangstera”, thotë njëri na ta, ndërsa personi që gjuan me ta vazhdon e qesh.

Në këtë moment, dy nga katër persona që ishin në TikTok, largohen nga video live.

Kujdes: Video përmban gjuhë të papërshtatshme

https://video.gjirafa.com/snaptik-app-7223720383285857542-mp4

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.