Cllevio i gjuan bombë shtëpisë së Kozak Braçit! (Video)

Dy tiktokerat e famshëm shqiptar Cllevio dhe Kozaku janë kapur keq duke e ofenduar njëri tjetrit.

Dje Cllevio ka paguar një njeri që të hudhë bombë në shkallët e banesës ku jeton Kozak Braçi.

Shikoni videot e mëposhtme

 

VIDEO 1

VIDEO 2

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.