Çka është në të vërtetë “My AI” në Snapchat?

My AI është një chatbot aktualisht i disponueshëm për përdoruesit e Snapchat-it. Në një bisedë, My AI mund t’i përgjigjet një pyetjeje të vogël, të ofrojë këshilla për dhuratën e përsosur për ditëlindjen e shoqes tuaj, të ndihmojë në planifikimin e një udhëtimi ecjeje për një fundjavë të gjatë ose të sugjerojë se çfarë të bëni për darkë.

Përdoruesit e këtij rrjeti, sidomos në Kosovë kanë ngritur pikëpyetje se si funksionon dhe sa i sigurtë është ai.

Snapchat po prezanton një chatbot të mundësuar nga versioni më i fundit i ChatGPT i OpenAI. Sipas CEO të Snap, Evan Spiegel, është një bast që chatbot-et e AI do të bëhen gjithnjë e më shumë pjesë e jetës së përditshme për më shumë njerëz.

Në fillim, My AI është në thelb vetëm një version i shpejtë miqësor për celularin i ChatGPT brenda Snapchat. Dallimi kryesor është se versioni i Snap është më i kufizuar në atë që mund të përgjigjet. Punonjësit e Snap-it e kanë trajnuar atë që t’i përmbahet udhëzimeve të besimit dhe sigurisë së kompanisë dhe të mos japë përgjigje që përfshijnë sharje, dhunë, përmbajtje seksualisht eksplicite ose opinione për tema të çuditshme si politika

Në MY AI mund të shtrohen edhe pyetje si : Cilat janë vendet më të mira në Prishtinë për ti vizituar ose për cilindo qytet tjetër në vend.

Rreziku i përdorimit të tij:

Në përgjithësi, My AI është i sigurt për t’u përdorur. Edhe pse ashtu si asistentët virtualë Siri, Cortana, Alexa dhe Google Assistant, përdoruesit duhet të jenë ende të kujdesshëm që të mos shpërndajnë ose ndajnë informacione personale kur flasin me My AI.

Si të hiqni My AI në Snapchat?

Nëse dëshironi të hiqni My AI, ja se si ta bëni këtë:

Shkoni te ekrani Chat duke rrëshqitur djathtas nga ekrani i Kamera, prekni dhe mbani “My AI”, më pas prekni “Chat Settings” dhe në fund prekni “Clear from Chat Feed”./Insajderi

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.