Çfarë po ndodh, Bardhi në lidhje me moderatoren e njohur?

Bardhi është nga artistët më në zë të momentin, i cili vitet e fundit ka arritur pëlqyeshmërinë e madhe të publikut.

Në anën tjetër Lei Kraja është nga vajzat më të bukura të ekranit shqiptar, e cila gëzon simpati të madhe.

Por çka i lidh këta dy emra?

As ne ende nuk e dimë, por se diçka po ndodh na zbuloi reperi.
Ai ka publikuar një foto të prezantueses duke e shoqëruar me një emoji me sytë me zemra.

Bëhet fjalë për një foto të vjetër të Leit e realizuar vitin e kaluar.

Nuk dihet nëse dyshja po sjellin ndonjë projekt të përbashkët, nëse Lei do të jetë protagoniste në ndonjë klip të reperit apo është ajo më interesantja se mes dyshes po lind ndonjë shkëndijë dhe Bardhi shprehu hapur simpatinë për të.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.