Çedomir Jovanoviq i rikthehet politikës: Kam motive të forta personale!

Çedomir Jovanoviq ka paralajmëruar rikthimin e tij në politikë pas tre vitesh.

Ai tha se kishte “motive shumë të forta personale”, por se rruga e tij “nuk ka qenë asnjëherë e lehtë apo e thjeshtë”.

“Rruga ime nuk ka qenë asnjëherë e lehtë apo e thjeshtë, por nuk ka qenë personale. Është hera e parë që kam ato motive personale që janë aq të forta sa që kompensojnë të gjitha vështirësitë racionale dhe objektive”, tha Jovanoviq për Kurir TV.

Ai kujtoi se ishte i sëmurë dhe mungonte në politikë prej tre vitesh.

“Para kësaj jam ndalur në politikë sepse nuk kishte hapësirë ​​politike. Unë nuk mund të bëja politikë siç bënin të gjithë të tjerët. Jo sepse nuk më pëlqen rruga, por sepse nuk kam dashur ta kthej popullin serb në rrugë, sepse e di që në rrugë nuk mund të ketë asgjë tjetër përveç kaosit”, shtoi ai.

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.