Buzhala: Ali baba i plandosi Listën Serbe të Kurtit në Maqedoni!

Në një postim të fundit në Facebook, gazetari i njohur Berat Buzhala ka shprehur mendimin e tij lidhur me fitoren e Frontit Europian në zgjedhjet presidenciale, dhe humbjen e opozitës shqiptare që mbështetete nga kryeminsitri i Kosovës Albin Kurti.

“Ali Baba i plandosi keta te Listes ‘serbe’ te Albin Kurtit,” shkroi Buzhala, duke sugjeruar një mungesë të thellë të njohurive dhe përvojës midis kandidatëve të listës. Ai vijoi të theksojë se kandidatët e rinj nuk e njohin Abaz Gjukën.

Statusi i plotë:

Ali Baba i plandosi keta te Listes ‘serbe’ te Albin Kurtit. Nuk e dine keta kush osht Abaz Gjuka. Jane t’ri, ju qet buza tamel

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.