Bujar Osmani me ftesë publike për iftar të përbashkët me kundër kandidatët

Kandidati shqiptar për president të shtetit, Bujar Osmani ka dal me ftesë publike. Ministri Osmani fton kundër kandidatët për iftar të përbashkët.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Në ditën kur presim konfirmimin e kandidaturave tona për postin e Presidentit të Republikë së Maqedonisë së Veriut, i ftoj kandidatët Stevo Pendarovski, Gordana Siljanovska-Davkova, Arben Taravari dhe Maksim Dimitrievski në iftar të përbashkët që nën frymën e këtij muaji të shenjtë të bashkëbisedojmë dhe dakordohemi për një fushatë pozitive, konstruktive dhe për një garë ideshë për një President Europian”, ka shkruar ne facebook Osmani.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.