Blogerja shqiptare: Nëse e marr burrin shqiptar, e baj për hatër të prindërve!

Është 22-vjeçare. Altina Hajdari që jeton në Gjermani ka mbi 100 mijë ndjekës në rrjetet sociale.

Në fillim, familja e saj nuk ishte e pajtimit që të bëhej një blogere. Në videot dhe fotot e saj, nuk mungojnë dhe komentet.

Ani pse partnerin e saj, prindërit kanë dëshirë ta ketë shqiptar, ajo nuk e sheh si problem edhe po të jetë i një nacionaliteti tjetër.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.